Služby

Rozbehneme vašu reklamu naplno. Využite naše niekoľkoročné skúsenosti a odborné znalosti s jednotlivými reklamnými systémami. Na základe individuálnych požiadaviek pripravíme a zrealizujeme komplexné online marketingové riešenie, ktoré nakopne váš biznis.

V rámci našej práce sa špecializujeme na nasledovné služby:

Google Ads

Zvýšte predaj či povedomie o značke cez Google reklamu - navrhneme a pripravíme kampane cielené do vyhľadávacej a obsahovej siete, Youtube kampane či mobilné kampane, ktoré následne zoptimalizujeme a vyhodnotíme.

Facebook

Zviditeľnite sa na najväčšej sociálnej sieti a získajte vďaka reklame nových fanúšikov aj zákazníkov - naštartujeme vašu fanpage s podporou platených kampaní cielených na Facebook, Instagram či Messenger.

LinkedIn

Oslovte intelektuálne publikum cez reklamu na profesionálnej sociálnej sieti LinkedIn - založíme či zoptimalizujeme nastavenia vášho firemného reklamného účtu a pripravíme platené kampane cielené na odbornú verejnosť.

Google Analytics

Sledujte dáta o svojich návštevníkoch a ich správaní na webe prostredníctvom analytického účtu - postaráme sa o jeho založenie a nastavenie, o pravidelné vyhodnocovanie dát či personalizovaný reporting.

Stratégie

Vystupujte v online prostredí s jednotnou identitou - nastavme spoločne stratégiu prezentácie vašej spoločnosti v očiach svojich zákazníkov s využitím celého komplexu možností, ktoré ponúka svet reklamy.

Školenia

Baví vás online marketing no potrebujete viac znalostí? Podľa vašich požiadaviek vám pomôžeme osvojiť si základy práce s reklamnými účtami, či pokročilejšie možnosti nastavenia a vyhodnocovania kampaní.

Logo online marketingovej agentúry